Vaktmästare till Stapelbäddsskolan

Vaktmästare till Stapelbäddsskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stapelbäddsskolan som vaktmästare hos oss!

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där våra elever utvecklas, blir medvetna, når framgång och känner stor lust och nyfikenhet inför framtida lärande.

I uppdraget som vaktmästare sköter, reparerar och underhåller du olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus. Du ger daglig service till medarbetare och elever. Arbetsuppgifterna består bland annat av fastighetsskötsel, reparationer, lokalomflyttningar, inköp, brandskyddsarbete, nyckelhantering och hantering av passage- och larmsystem. Som vaktmästare är du delaktig i säkerhetsarbetet, både praktiskt och förebyggande. Vi värdesätter samarbete och kommunikation samt erbjuder en bred och varierad tjänst med många kontaktytor. Du kommer samarbeta både med interna och externa aktörer, fastighetsägare och entreprenörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning. Om du tidigare har arbetat som vaktmästare, gärna inom skola, är det meriterande. Det kan förekomma en del korta transporter i tjänsten och du behöver därför inneha B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om programvara för hantering av passage- och larmsystem samt god datorvana. Vidare ser vi gärna även att du har god kännedom om fastighetsfrågor och brandskyddsarbete.

För att lyckas i tjänsten bör du vara praktiskt lagd och ha god teknisk kompetens för att kunna felsöka och åtgärda problem. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, flexibel, hjälpsam och självständig. Du har god samarbetsförmåga och i ditt arbete strävar du efter verksamhetens bästa.

Om arbetsplatsen

Vad drömmer du om? Hos oss på Stapelbäddsskolan ska varje elev få mod och redskap för att följa sina egna drömmar!

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där fokus ligger på att våra elever utvecklas, blir medvetna och når framgång. Hos oss går forskning och lärande hand i hand. På Stapelbäddsskolan erbjuds du en tydlig och kommunikativ skolledning, kvalitativa och samarbetsvilliga kollegor samt elever med stor nyfikenhet och lust för att lära. Vår verksamhet bygger på ett genuint medledarskap. Stapelbäddsskolan är en F-3 verksamhet med ca 500 elever belägen i Västra Hamnen.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsantällning HT-21, med eventuell möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-09

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Karolina Dÿring
Telefon 073-316 71 33
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (12 dagar kvar)