Vaktmästare sökes till Hälsa, - vård - och omsorgsförvaltningen i Malmö stad.

Vaktmästare sökes till Hälsa, - vård - och omsorgsförvaltningen i Malmö stad.

Arbetsuppgifter

Inom sektionen finns idag sju vaktmästare, som leds av en enhetschef, där du utför uppdrag både enskilt men även tillsammans med andra när situationen kräver. Genom ett ärendehanteringssystem skickar verksamhetschefer in uppdrag som vaktmästarna sedan planerar in och genomför i sitt dagliga arbete. I ditt arbete ingår ett nära samarbete med lokal och säkerhetssamordnare som ingår i enheten.

Som vaktmästare är ditt huvuduppdrag att utföra reparationer och uppdrag av varierande karaktär och storlek i förvaltningens lokaler. I detta arbete ingår det att underhålla verksamhetens lokaler såväl inomhus som utomhus. Som vaktmästare stödjer du verksamheten med att iordningsställa lokaler vid nyetableringar och avvecklingar samt löpande underhåll.

Arbetet innebär daglig kontakt med våra verksamheter, montering och demontering, hantering av lås och nycklar, häva stopp i vaskar, brunnar och toaletter och mindre reparationer. Du har ansvar för lager, förbrukningsmaterial och beställningar samt transport av mindre gods och varor. Du kommer att utföra statusbesiktningar av lokaler och besiktning av lägenheter. I arbetet ingår även skaderapporteringar och felanmälan.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som har en yrkesteknisk gymnasieexamen. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ingår i uppdraget som vaktmästare. Det är meriterande med kunskaper inom snickeri, lås, VVS och el.

Tjänsten kräver att du är praktiskt och händigt lagd samt klarar av tunga lyft. Vidare har du god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa förtroende. För att trivas här är det viktigt att du tycker om att arbeta flexibelt och ha kontakt med många människor. Som person är du ansvarstagande, engagerad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Tjänsten kräver att du kan ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Tjänsten kräver B-körkort samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. God datorvana är också ett krav för att kunna hantera ärenden och kommunikationsytor. I tjänsten kommer du att utföra inköp inom Malmöstads ramavtal därmed är det meriterande om du har förståelse för LOU.

Om arbetsplatsen

Ekonomiavdelningen är en av fyra stabsavdelningar. Avdelningen består av tre enheter: enheten för budget, enheten för redovisning och enheten för lokaler & säkerhetssamordning samt fastighetsservice. Enheten för lokaler säkerhet och fastighetsservice har totalt 13 medarbetare varav 7 på fastighetsservice. Inom enheten värdesätter vi samarbete och arbetsglädje. Arbetet som vaktmästare är väldigt brett och innefattar bland annat löpande underhåll samt arbetssysslor och åtgärder som är av akut karaktär. Nu söker vi en ny vaktmästare till vår grupp.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-01-04

Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ber er att skicka in er ansökan via vårt rekryteringssystem!

Under ansökningstiden kommer vi att göra löpande urval utifrån sökandes meriter. Intervjuerna kommer att hållas efter ansökningstidens utgång!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Luka Lukic
Telefon 0703-736459
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (9 dagar kvar)