Utvecklare inom tjänstebaserad integration

Utvecklare inom tjänstebaserad integration

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på vår centrala IT- och digitaliseringsavdelning i Malmö Stad har du en spännande möjlighet att vara med och forma samt bidra till att hitta bästa lösningar för våra verksamheters olika behov. Vi arbetar med stadens samtliga förvaltningar. Det är en ny roll i vårt utvecklingsteam. Du kommer att ha möjligheter att få vara med och påverka vår utvecklingsresa och bli en kulturbärare för vårt utvecklingsarbete.

Du kommer att jobba med olika utvecklingsramverk och produkter; främst handlar det om integrationer, utveckling av api:er och mikrotjänster, men det kan även röra sig om low-code/no-code utveckling, databasutveckling och webb-appar. Vi vill ta tillvara på ditt intresse och bidra till din utveckling.

Du arbetar ibland ensam men oftast tillsammans med andra kollegor såväl inom avdelningen som ute på förvaltningarna samt med utvecklingspartners. Du utvecklar våra kontaktytor mot verksamheter och leverantörer.

I din roll som utvecklare kommer du även att ha möjligheten att jobba utanför ditt primära område där du kan växa tillsammans med dina kollegor

Kvalifikationer

Vi söker dig som med högskoleexamen inom relevant område alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande med certifieringar och kurser inom arbetsområdet.

För att fungera väl i rollen ser vi att du behöver ha erfarenhet av följande områden:
  • .Net / C#
  • Utveckling av API:er
  • SQL och databaser
Det är meriterande om du har erfarenhet från följande områden:
  • Agil utveckling / DevOps
  • Kubernetes
  • Utveckling av eventbaserade lösningar
  • RPA/Automation
  • Python eller andra scriptspråk
  • Angular, React eller liknande ramverk
Det är också meriterande med erfarenhet av mer ledande roller i utvecklingsarbete där du tagit ansvar för delområden och lett en mindre grupp.

Du uppskattar att lära dig nya områden, engagerar dig i best practises och hållbarhet i din utveckling.

Du är kommunikativ, en utpräglad lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du har ett tydligt leveransfokus och strävar hela tiden eftera att hitta förbättringar i det du gör.

Om arbetsplatsen

På IT- och digitaliseringsavdelningen arbetar vi med allt från teknik till människor och beteende för att utveckla och leverera digitala lösningar. Vi samarbetar med förvaltningar i Malmö stad, och utgår från Malmöbornas och medarbetares behov. Tillsammans är vi cirka 120 kollegor som erbjuder smarta och funktionella lösningar inom IT och digitalisering.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Efter överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Dan Nilsson
Telefon 0703-791033
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)