Undersköterskor till ordinärt boende nattenhet

Undersköterskor till ordinärt boende nattenhet

Med anledning av tjänstledigheter för studier samt fler resurstjänster utökar vi nu personalstyrkan i vår nattenhet och söker undersköterskor till våra tre natt sektioner, Bulltofta/Katrinetorp, Arenan/Kalkbrottet samt Folketspark/Kungsparken.

Vi erbjuder kompetensutveckling och ett brett utbud av friskvårdsleverantörer via vår Epassi app. Vi erbjuder utbildning som gör ditt arbete tryggare såsom basal vårdhygien, lyftteknik samt bemötande vid demenssjukdom, för att nämna några utbildningar. I vardagen finns en coachande och stöttande hemtjänstkoordinator samt sektionschef som tillsammans arbetar och nära hela arbetsgruppen.

Välkommen att söka tjänst hos oss senast den 10 juli. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska inom ordinärt boende bistår du brukaren med vård, omsorg och stöd utifrån brukarens individuella behov, önskemål och förutsättningar. I arbetsuppgifterna ingår utförande av delegerade HSL-uppdrag såsom läkemedelshantering, besvarande av trygghetslarm samt dokumentation via LMO-appen (Lifecare Mobil Omsorg) systemet. I det dagliga arbetet samarbetar du tvärprofessionellt med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer
  • Utbildad undersköterska med godkända betyg
  • Erfarenhet av arbete som undersköterska
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • Kunna använda dator/mobil som ett verktyg i ditt dagliga arbete
  • B-körkort för manuellt växlad bil
  • Erfarenhet av arbete i hemtjänst samt nattarbete är meriterande
Du arbetar med ett professionellt förhållningsätt och med engagemang för målgruppen. Som person är du ansvarstagande och kommunikativ samt har god samarbetsförmåga.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare och Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Jessica Thelander
Telefon 070 683 52 78
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)