Undersköterskor till Kommunens rehabiliteringsavdelning

Undersköterskor till Kommunens rehabiliteringsavdelning

Välkommen till Kommunens rehabiliteringsavdelning (KRA). Vi finns på Öresundsgården i Limhamn. På KRA har vi 28 vårdplatser fördelat på våningsplan två och tre. Personalen består av ungefär 40 personer som arbetar som sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och chefer. Öresundsgården hittar du ett stenkast från Limhamns centrum med närhet till flera matbutiker, samt café och restauranger med stor variation. Till Öresundsgården tar du dig lätt med buss 4, 33 eller 34 och kör du bil så finns parkering på gatan utanför.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig, undersköterska, som med engagemang, samarbetsförmåga och arbetsglädje vill bli en del i något av våra team. Som undersköterska på KRA/ Öresundsgårdens korttidsboende tränar, stödjer och hjälper du våra brukare i omvårdnadssituationen utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd.

Du hjälper våra brukare med personlig omvårdnad, serviceinsatser samt utför medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. I brukarnära arbete ska du alltid tillämpa rutinen för basal hygien. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, samt att upprätta genomförandeplaner. Du har också en aktiv del i planering, team- och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med godkända betyg och som har erfarenhet av arbete som undersköterska. Om du dessutom har någon form av vidareutbildning på yrkeshögskolan är detta meriterande. Du har god erfarenhet av att dokumentera och är van vi att utföra medicinska arbetsuppgifter enligt delegering. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och använder datorn som ett verktyg i ditt dagliga arbete.

Du förväntas samarbeta med andra yrkesgrupper som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra externa samarbetspartners. Du har ett stort intresse och engagemang för arbete inom äldreomsorgen. Som person är du stabil och trygg, har ett gott bemötande och ett stort tålamod. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad, flexibel och tar ett stort eget ansvar i det aktiva omvårdnadsarbetet.

Du är en person som trivs med att arbeta nära dina kolleger men tycker även om självständigt arbete. Du deltar aktivt i verksamhetens utveckling och ser arbetsglädje som en viktig ingrediens i det dagliga arbetet

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Josefin Stendahl
Telefon 070-8290289
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (5 dagar kvar)