Undersköterska till Borgmästargårdens hemtjänstgrupp

Undersköterska till Borgmästargårdens hemtjänstgrupp

Borgmästargårdens hemtjänst med personal servar ca 100 brukare som bor på områdena Albinsrogatan, Lagmansgatan, Bisttaregatan och Annebergsgatan. I vårt område finns både hyresrätter och bostadsrätter. Vi förflyttar oss med cykel inom vårt område och arbetar med lag utifrån Malmö modellen för att höja kvalité, kontinuitet, delaktighet & inflytande för brukaren. Borgmästargården utgår från Stadiongatan 10 där även 3 andra hemtjänstgrupper finns. Gångavstånd till Mobilia samt bussförbindelser.

Som medarbetare på Borgmästargården kommer du ingå i lag där samverkan, respekt, lojalitet och arbetsglädje är viktigt samt brukarfokus.

Vi söker nu en undersköterska för dagtjänst!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska bistår du brukaren med vård, omsorg och stöd samt service utifrån brukarens individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du kommer att stötta brukaren med personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt.

I arbetsuppgifterna ingår det även utförande av HSL-uppdrag, besvarande av larm, dokumentation, kontaktmanskap och upprättande av genomförandeplaner. I det dagliga arbetet har du kontakt med och samarbetar med kollegor i andra yrkesroller, såsom sjuksköterska, biståndshandläggare, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Erfarenhet av arbete inom hemtjänst och från demensvård är ett krav. I rollen som undersköterska ska du kunna ta emot alla förekommande delegeringar från sjuksköterska och rehabpersonal.

För att du ska trivas med uppdraget måste du vara flexibel och snabbt kunna ställa om när förutsättningarna förändras, göra nödvändiga prioriteringar samt vara aktiv i den dagliga planeringen av arbetet. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt men också i samverkan med ditt arbetslag och övriga professioner som finns runt omkring dig.

Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från våra IT-verktyg Lifecare, Flexite och Senior Alert. Att kunna cykla är ett krav eftersom vi använder cykel för att ta oss till våra brukare.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Juha Åkerblom
Telefon 040-347661
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (14 dagar kvar)