Torups Friluftsgård söker nu ett ekonomibiträde

Torups Friluftsgård söker nu ett ekonomibiträde

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Torups friluftsgård erbjuder vi dig arbetsuppgifter med fokus på service och utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är underhåll av motionsspår och att se till att området är välskött och tillgängligt för friluftsgårdens besökare. Andra arbetsuppgifter är att bemanna gårdens kafé och reception och att hålla lokalerna rena och fräscha. Du får också vara med och utveckla friluftsgårdens och rekreationsområdets verksamhet och aktiviteter med inriktning mot friluftsliv.

Då vi inom rekreationsenheten samarbetar mycket med Bulltofta Motionscenter kan rollen innebära att man även får möjlighet att vid behov arbeta på denna anläggningar.

I ditt schema ingår arbetstid kvällar och helger. Du kommer att ha titeln ekonomibiträde.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieexamen samt körkort B (för manuellt växlad bil). Du har arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Du har till exempel arbetat med någon form av serviceyrke, med park- eller markskötsel eller som vaktmästare där utomhusskötsel ingått. Det är en stor fördel för dig om du har certifikat för motorsåg, röjsåg samt för Heta arbeten, likaså om du har någon utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Eftersom vi i arbetsgruppen strävar mot ett mer digitalt arbetssätt behöver du ha god datorvana. Även goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och en stor känsla för service. Att du är hjälpsam och behandlar alla människor med respekt ser vi som en självklarhet. Du är också kreativ, kommer gärna med egna idéer och har ett intresse för friluftsliv. Eftersom du i arbetet kommer att behöva ta kontakt med föreningar och andra som utnyttjar området är det en förutsättning att du är utåtriktad och kommunikativ. Då vårt team är litet och trycket på friluftsgårdens kafé stundtals är högt krävs det att du också kan hantera och trivs med att arbeta under viss stress.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - Torups friluftsgård
Torups friluftsgård tillhör fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning. Torup är ett unikt rekreationsområde, inte långt från stadens myller (i Svedala kommun mellan Bara och Skabersjö), där besökare kan uppleva kultur och natur på samma gång. I rekreationsområdet finns motionsspår, promenadstigar och ridslingor. För barnen finns en populär skogslekplats, sagostig, mattestig och Hitta Vilse slinga. På Torups friluftsgård finns också gym, bastu, omklädningsrum och ett trivsamt kafé med inne- och uteservering. Friluftsgården fungerar också som områdets informationscentral. Verksamheten i Torups friluftsgård och det kringliggande rekreationsområdet omfattar många olika aktiviteter med tonvikten på friluftsliv.

För en tillsvidareanställning söker vi till Torups friluftsgård en ny medarbetare! Vi söker dig med ett intresse för friluftsliv, som brinner för fritidsförvaltningens uppdrag och som vill vara med och utveckla verksamheten för att ge våra besökare en meningsfull fritid!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Anna Malm Christensen
Telefon 0723-910506
Område Malmö stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (3 dagar kvar)