Teckenspråkiga undersköterskor till Lindängelund

Teckenspråkiga undersköterskor till Lindängelund

Kan du teckenspråk, är undersköterska och redo att anta en ny utmaning i ditt arbetsliv? Ta chansen att bli en del av teckenspråkig hemtjänst och personalen på boende för döva/dövblinda. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta dels i hemtjänst och dels på vårt boende.

Arbetsuppgifter

Teckenspråkig hemtjänst har hela Malmö som sitt arbetsområde och du kommer att ta dig fram med bil och cykel till brukare för att ge stöd och hjälp. I din tjänst ingår det sedvanliga omsorgs- och omvårdnadsuppgifter och skötsel av de boendes lägenheter, dokumentation, ledsagning, aktivering.

På vårt boende bistår du brukaren med vård, omsorg och stöd samt service utifrån brukarens individuella behov, önskemål och förutsättningar. I arbetsuppgifterna ingår det att genomföra så väl HSL som SOL insatser, dokumentation, kontaktmanskap och upprättande av genomförandeplaner. Kontinuerliga möten med kollegor i andra yrkesroller, såsom sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, m.fl. förekommer.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du ska vara fullt teckenspråkig, har du även erfarenhet av taktilt teckenspråk ser vi detta som meriterande. En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kunna följa instruktioner, att kommunicera med olika parter, att arbeta med dokumentation samt att använda datorn som arbetsredskap. Detta kräver att du har datorvana samt kommunikationsförmåga via skrift.

Vi ser gärna att du kan ta initiativ, har god samarbetsförmåga och att du kan arbeta såväl i grupp som självständigt. Du ska ha ett intresse av att vilja utveckla både dig själv, ditt arbete och dela med dig av dina kunskaper. Att vara flexibel är en självklarhet för dig för att kunna tillgodose den enskildes behov och önskemål. Du behöver också ha stort tålamod, och förmåga att behandla våra brukare med respekt och empati.

Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Du har ett stort intresse för arbetet och känner dig trygg i din yrkesroll som undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hemtjänst. För denna tjänst krävs körkort, samt att du ska kunna cykla.

Tjänsten kräver att du har förmåga att prioritera. Du behöver vara ansvarstagande och kunna hantera snabba omställningar i arbetet. Därtill har du ett positivt bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/]

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 2020-11-02

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Ina Ekberg
Telefon 070-8738047
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Undersköterska
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (6 dagar kvar)