Stensättare/anläggningsarbetare inom markanläggning

Stensättare/anläggningsarbetare inom markanläggning

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare hos oss arbetar du främst med stensättning, plattläggning, byte av dagvattenbrunnar, schaktarbeten/finplanering, ombyggnad/nybyggnad av hårdgjorda ytor, grönytor/trädplantering m.m. i mindre och större projekt, viss montering och snickeriarbete kan förekomma.

I jobbet kommer du även ingå i större projekt där vi sköter ombyggnad av skolgårdare eller andra ytor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha minst två års arbetslivserfarenhet från yrket med arbetsuppgifter likvärdiga de som ingår i tjänsten.

Vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis för anläggare, kunskap kring ritningsläsning och enklare höjdsättning samt arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1och 2).

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakter. För att trivas hos oss är det viktigt att vara punktlig och att följa lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter. Du är en person som visar engagemang för organisationen och som har förmågan att följa instruktioner från andra. Att du gillar att arbeta med människor med olika erfarenheter och bakgrund är av stor betydelse.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är driven och kan ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar för det utförda arbetet.

Arbetsmiljön kan stundtals vara pressad och ändrade förutsättningar kan förekomma. Det är därför avgörande att du har förmågan att arbeta produktivt även i den miljön.

Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuellt växlad bil.

Om arbetsplatsen

Vi är ca 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag:

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 6-8
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Vi kommer löpande kalla till intervju..

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Tomas Stark
Telefon 0734-227976
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)