Speciallärare till Bulltoftaskolan

Speciallärare till Bulltoftaskolan

Arbetsuppgifter

Hej speciallärare! Nu har Bulltoftaskolan uppdraget för dig som vill driva och utveckla på riktigt.

Som speciallärare arbetar du med att planera och genomföra undervisning, kartläggning och handledning av både enskilda elever och grupper. Ditt uppdrag är att verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, både kunskapsmässigt och socialt.

Varför skulle du vilja jobba hos oss?
  • Du får en närvarande chef som tror på tillit till sina medarbetare.
  • Du kommer att förväntas och ges förutsättningar att driva utveckling på riktigt.
  • Du får ett nära samarbete med kollegor.
  • Du kommer att få vara med i den satsning vi just nu har på resultatfokus och elevernas lärande.
  • Du får möjlighet att arbeta med skolans flexigrupp.
  • Du blir en del av vårt proffsiga EHT-team
Ta chansen att bli en del av Bulltoftaskolans arbete för varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med speciallärarexamen. Har du erfarenhet från linkande uppdrag mot låg- eller mellanstadie är det ett plus. Du ska också ha god kunskap om skolans styrdokument och kunna tillämpa detta i ditt dagliga arbete.

För att trivas och passa för uppdraget på Bulltofta ska du gilla att samarbeta och vilja utveckla. Du har lätt för att bygga goda relationer och ett professionellt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna. På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F-3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. .

På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till utveckling av vårt just nu pågående förändringsarbete där nytänkande är vår grund och sker genom samarbete. Biblioteket har en central roll för elevernas läsutveckling på Bulltoftaskolan. Skolan samarbetar med bl.a. Malmö universitet och andra aktörer i samhället.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (1 dag kvar)