Speciallärare F-3 till Karl Johansskolan

Speciallärare F-3 till Karl Johansskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig speciallärare som är intresserad av ett nytt uppdrag hos oss på Karl Johansskolan. Som alla medarbetare på vår skola arbetar du för att skapa en lustfylld och stimulerande lärmiljö för att våra elever ska få en så god utveckling, såväl kunskapsmässigt som socialt, som möjligt.

Du kommer att arbeta som speciallärare inom F-3 tillsammans med pedagoger och övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår undervisning av elever, både individuellt och i grupp samt skolutveckling inom elevhälsan, bland annat handledning av personal. Du arbetar för utveckling av lärmiljöer och genomför pedagogiska utredningar, utformar anpassningar och åtgärdsprogram tillsammans med pedagogerna samt samverkar med vårdnadshavare och externa aktörer såsom BUP och habilitering. Du ingår i elevhälsan tillsammans med specialpedagog, skolsköterska, kurator, psykolog och skolledning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med en speciallärarexamen. Har du tidigare erfarenhet av arbete som speciallärare är det meriterande.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du är kreativ och har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ASL.

Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Karl Johansskolan är en tvåparallellig F-3 skola med ca 220 elever. Skolan är centralt belägen på härliga Limhamn och har promenadavstånd till grönområden, bibliotek, idrottshallar och andra aktivitetscentra.

Skolan är en liten enhet, vilket innebär en nära kontakt mellan vuxna och elever. Vi arbetar för att alla elever ska ha rätt att utvecklas efter sin förmåga, att erhålla kunskap i en lugn och säker miljö samt att bemötas med respekt. Fritidshemmet är integrerad i skolans lokaler och vi har en helhetssyn på elevernas lärmiljö.

Karl Johansskolan har ett gott arbetsklimat där vi värnar om varandra samt bygger goda relationer. Lärarbehörigheten är 100% och arbetslagen inom alla yrkesgrupper arbetar gemensamt och med öppenhet för att nå högre måluppfyllelse.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-08-10

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Hammer
Telefon 0721-74 77 39
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (4 dagar kvar)