Socialsekreterare till Koncept Karin, Kriscentrum barn och ungdom

Socialsekreterare till Koncept Karin, Kriscentrum barn och ungdom

Arbetsuppgifter

På Koncept Karin arbetar Malmö stads Kriscentrum för barn och ungdom med polisens utredare under ett gemensamt tak för att ge våldsutsatta och våldsutövare bästa möjliga hjälp. Kriscentrum för barn och ungdomar ger stöd till barn och ungdomar som utsatts för misshandel och övergrepp. Även föräldrar erbjuds hjälp.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är socionom och utbildad i behandlingsmetoden KIBB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer samt har behandlingserfarenhet med barn som utsatts för våld. Det är positivt om du har erfarenhet av utredningsarbete av barn samt förmåga att organisera samverkan. Tjänsten är en specialistfunktion och du skall kunna fungera specialist gentemot socialsekreterare i socialtjänstområdena.

Då arbetet till stor del handlar om god kommunikation, dokumentation och samtal vill vi att du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 2020-05-04 - 2021-01-15
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-05-04

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering, kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Mikael Wejsfelt
Telefon 0708187611
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (1 dag kvar)