Skoladministratör 50% till Bäckagårdsskolan

Skoladministratör 50% till Bäckagårdsskolan

Arbetsuppgifter

Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som skoladministratör på Bäckagårdsskolan är du som söker relationsskapande och ansvarsfull. Du hanterar varierande arbetsuppgifter och löser uppkomna frågor på ett självständigt sätt, är naturligt servicemedveten, kan arbeta mot deadlines och är bekväm i skolmiljö. Du har minst gymnasieutbildning inom det administrativa området, gärna kopplad till ekonomi eller IT. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna från skola eller annan offentlig verksamhet, och du har god vana av att arbeta i olika IT-system. Du kommer att dela tjänsten med vår nuvarande skoladministratör som arbetar 50% under dennes studietid.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Bäckagårdsskolan är en F-9 skola med två paralleller i varje årskurs och ca 550 elever. Skolan ligger i östra Malmö intill grönområdena Gyllins trädgård och Husie mosse. Den omgivande naturen och skolans lokaler erbjuder en kreativ och hälsosam inlärningsmiljö. Bäckagårdsskolan är en hälsofrämjande skola. Både för elever och för skolans ca 60 medarbetare arbetar vi för en hälsofrämjande arbetsmiljö, bland annat genom att aktivt arbeta med medinflytande genom olika rådsgrupper. Skolan är byggd för ca 15 år sedan, den består av fyra olika byggnader där ledning och gemensamt stöd finns samlat i hus A.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: 50%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Sofia Grahn
Telefon 0721-86 40 36
Område Malmö stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)