Sjuksköterska till särskilt boende Apelrosen

Sjuksköterska till särskilt boende Apelrosen

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för ett omväxlande och spännande uppdrag till Apelrosens gruppboende. Boendet är beläget i Rosengård och är fördelat på tre avdelningar med totalt 31 lägenheter. Apelrosens profil är att bedriva äldrevård i en så hemlik miljö som möjligt samt skapa en trygg och trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Tjänsten innefattar arbete dagtid med arbete var sjätte helg. Vi erbjuder dig en individuell introduktion och god möjlighet till kompetensutveckling. Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder därför friskvårdsbidrag på 2000 kronor per år. Hos oss har du tillgång till förmånscykel och även möjligheten till en förmånlig semesterväxling. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på särskilt boende Apelrosen ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar medicinska insatser och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten.

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du kommer även att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register.

För oss är det viktigt att du får utveckla dina intresseområden och vi strävar efter att anpassa ditt uppdrag utifrån de frågor som just du vill driva. Har du särskilt intresse för exempelvis palliativ vård eller diabetes finns det nätverk för detta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med varaktiga funktionsnedsättningar och har specialistutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. Du är trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra.

För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens hälsa. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö.

För oss är det viktigt att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Om arbetsplatsen

Vi i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under ansökningstiden

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)