Sjuksköterska sökes till SVU/Korttiden

Sjuksköterska sökes till SVU/Korttiden

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt livsom möjligt efter sjukhusvistelsen. Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhuset eller telefon/ Skypeplaneringar. Samverkan med interna och externa verksamheter förekommer dagligen.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

Kvalifikationer

Vi söker nu efter en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller inom slutenvård/primärvård. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SVU processen. Du har även erfarenhet av Procapita dokumentationssystem.

Som medarbetare har du en god samarbetsförmåga och är flexibel, där du enkelt kan förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet. Du ska vara lösningsfokuserad samt aktivt ta del i vår verksamhet. Vi förutsätter att du intar ett serviceinriktat förhållningssätt, är lyhörd och visar intresse och förståelse för andra människor.

Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det nödvändigt att du har god datorvana. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift.

I arbetet behöver vi ta oss runt med bil eller cykel, det är därför mertierande om du kan cykla och/eller har körkort för manuellväxlad bil.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är organiserad i tre enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. I dagligt tal kallar vi oss SVU, en förkortning av 'samverkan vid utskrivning från sjukhus'.

Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Sedan januari 2020 finns vi i nya, renoverade lokaler som är centralt placerad i Malmö med goda kollektiva förbindelser.

Vi i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Elvira Nukic
Telefon 070-856 07 97
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 29 sept 2021 (10 dagar kvar)