Serviceelektriker

Serviceelektriker

Arbetsuppgifter

Vad söker vi? Serviceelektriker till vår el-avdelning.

Vad erbjuder vi?
  • Ett varierande arbete med jobb i både nya och gamla anläggningar, allt mellan industrilokaler, kontor, skolor, fritidsanläggningar och en massa andra anläggningar som finns i Malmö stad.
  • Ett tryggt jobb med 40 timmars arbetsvecka, friskvård, avtalad semester och möjlighet till semesterväxling. Vi ger dig i detta jobb också möjlighet att planera dina arbetsdagar och du får stora möjligheter att i ditt jobb lära dig nytt av andra elektriker och ibland tekniker.
  • 12 kollegor som också är elektriker. Men du jobbar också mycket självständigt och har många kontakter både i Malmö stad, men också med andra utomstående firmor.
Vad ska du göra? Du jobbar med underhåll, installationsarbete, felsökning och reparation av elanläggningar och styr- & reglerutrustning. Ibland också med datainstallationer.

Kvalifikationer

Du ska ha:
  • avslutad gymnasieutbildning på elprogrammet eller motsvarande.
  • ha arbetat minst ett år som elektriker och därmed ha fullgjort din lärlingstid.
  • ha kunskap om eldokumentation, reglerteknik och ha svagströmskompetens.
  • B-körkort för manuellt växlad bil
  • goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift.
Har du ytterligare utbildningar, kurser och certifikat inom elområdet är det positivt liksom tidigare erfarenhet som serviceelektriker.

Som person trivs du i en roll där du samarbetar med andra och du har lätt för att möta och arbeta med olika människor. Du kan planera ditt eget arbete och visar stort engagemang. Du är initiativrik och ansvarstagande och håller dig till tidplaner. Du ser kunden och arbetar för att uppfylla kundens behov.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster:3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Slawomir Nowinski
Telefon 070-3244873
Område Malmö stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)