Sektionschef till kontaktcenter

Sektionschef till kontaktcenter

Arbetsuppgifter

Kontaktcenter är vägen in till Malmö stad för medborgaren för att enklare och snabbare få svar på sina frågor. Vårt uppdrag är att optimera tillgänglighet, service och bemötande samt stärka medborgarens möjlighet till likvärdig service. Verksamheten består idag av cirka 40 kommunvägledare som möter medborgaren via telefon, epost, chatt, sociala medier eller i ett fysiskt möte på Rosengård och Stadshuset.

Vi söker dig som, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare, vill vara med och fortsätta att utveckla Malmö stads kontaktcenter till en modern och effektiv serviceorganisation.

Du kommer att bli en av tre sektionschefer och får en viktig roll i att stötta medarbetarna, samordna, fördela och fortsätta utveckla verksamheten i nära samarbete med dina kollegor och medarbetare. Uppdraget innebär även att samverka och processleda utvecklingen tillsammans med förvaltningarna, utveckla nuvarande och framtida kontaktvägar och vara en del i bemanningsplaneringen.

Du kommer att ha övergripande personal-, budget och verksamhetsansvar och du kommer att ingå i kontaktcenters ledningsgrupp.

Erfarenhet krävs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
 • Relevant examen från universitet/högskola eller utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig
 • Flerårig dokumenterad ledarerfarenhet (budget-, arbetsmiljö- och personalansvar)
 • Erfarenhet av att arbeta med service
 • Goda IT-kunskaper och god erfarenhet av att arbeta med olika former av systemstöd
 • God administrativ förmåga
 • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av bemanningsplanering
 • Erfarenhet av processorienterat arbetssätt
 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling
 • Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet
 • Goda kunskaper i engelska
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och dina ledaregenskaper. Det vi söker hos dig är en ledare som är bra på att motivera andra, som vet vad du vill och är serviceminded. Du ska kunna kommunicera trovärdigt på ett rakt och tydligt sätt och samtidigt vara lyhörd för dina medarbetare och andra förvaltningars behov. För oss är det vidare viktigt att du är en lagspelare och att samarbetet sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

Om arbetsplatsen

Kommuntjänster har drygt 500 anställda inom sju olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde:Enligt överenskommelse, så fort som möjligt.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Julieta Sepulveda
Telefon 040-344621
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)