Sektionschef till hemsjukvården Arenan

Sektionschef till hemsjukvården Arenan

Arbetsuppgifter

Välkommen till Hemsjukvården i Malmö Stad som består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2. Just nu söker vi en sektionschef till sektionen Arenan.

Just nu söker vi en sektionschef till Hemsjukvården som är en varierande tjänst fylld med intressanta uppdrag och spännande utmaningar tillsammans med engagerade medarbetare. Som sektionschef ansvarar du för att leda och följa upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, förordning och föreskrifter. Du ansvar för verksamhetens planering, utveckling och genomförande och arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för en sektionschef. Genom att samordna, vara ett stöd och coacha dina medarbetare säkerställer du att sektionen klarar sitt uppdrag och att kvalité och patientsäkerhet upprätthålls. I din roll som sektionschef är du första linjens chef för både sjuksköterskor och undersköterskor i hemsjukvården. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för hemsjukvård-sjuksköterskor i ordinärt boende tillsammans med sju engagerade och kompetenta sektionschefer

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kan vara med och bygga upp en ny, modern, effektiv och hållbar organisation för Malmö stads hemsjukvård. En attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och använda din kreativitet. Som medarbetare hos oss erbjuds du friskvårdssubvention, flexibel arbetstid och semesterväxling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har både ledarskapsutbildning och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i kommunal verksamhet, ser vi detta som meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

För att lyckas i rollen som sektionschef ser vi att du tidigare har arbetat som chef och är trygg i ditt ledarskap. Du har lätt för att samarbeta med både externa och interna samarbetspartners och kan lyfta och driva utveckling. Rollen ställer krav på förmågan att fatta beslut samtidigt som du behöver vara lyhörd, se olikheter som en tillgång på arbetsplatsen och ha ett inkluderande förhållningssätt.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Fackliga företrädare

Jacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Evelina Nilsson Harvey Vårdförbundet 0733-763698 evelina.nilsson@malmo.se
Mer info
Kontaktperson Mia Fjellström-Jungmark
Telefon 0703-405639
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (4 dagar kvar)