Samordnare utbildning och support

Samordnare utbildning och support

Digitaliseringsenheten består av 14 medarbetare som tillsammans ansvarar för övergripande frågor kring digitalisering och IT. Till enheten söker vi nu en kollega till en tjänst som utbildnings- och supportsamordnare för förvaltningens system och applikationer.

Vi erbjuder dig:
  • Möjlighet att nyttja din kompetens för att bidra till en bra och trygg digital arbetsmiljö för våra medarbetare
  • Möjlighet att bidra till utveckling av framtida landskap av digitala tjänster och systemflora inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningens verksamhetsområde
  • Möjlighet att nyttja din kompetens och engagemang till att bidra till bättre social hållbarhet
Arbetsuppgifter

Som utbildnings- och supportsamordnare kommer du att ingå i vårt erfarna systemteam där ditt ansvar blir att samordna processer för systemutbildning, support och behörighetshantering för förvaltningens system och applikationer som kontinuerligt förnyas och moderniseras.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
  • Samordna och kontinuerligt förbättra utbildnings- och supportprocesser tillsammans med system-/applikationsansvariga och systemstödresurser i olika verksamhetsgrenar
  • Samordna behörighetshanteringsprocess tillsammans med system-/applikationsansvariga
  • Kontinuerlig analys av processer och ärendeflöde i syfte att identifiera lämpliga applikationsförbättringar och utbildningssatsningar
  • Se till att struktur och information om system och applikationer inklusive utbildningsmaterial och beställningsgränssnitt på vårt intranät är relevant, begripligt och pedagogiskt uppbyggt
Tillsammans med systemteamet bidrar du med att:
  • Tillhandahålla generell support gällande förvaltningens system och applikationer
  • Underhålla behörigheter och handlägga supportärende
Kvalifikationer

För att lyckas väl i uppdraget ser vi att du har en högskoleexamen inriktad mot IT eller beteendevetenskap, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har aktuell erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst från en större organisation och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska både i tal och i skrift.

Som person ser vi att du både är serviceinriktad och har en utpräglad analytisk förmåga. Vidare så lägger vi stor vikt på din förmåga att strukturera och följa upp ditt arbete, att vara noggrann och effektiv, men också din förmåga att för stunden prioritera rätt uppgifter.

Du är ansvarstagande, engagerad och har en vilja att bidra till samhällsutveckling. Eftersom arbetet innebär mycket samarbeten och nätverksbyggande ställs höga krav på en god samarbetsförmåga.

Om arbetsplatsen

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Vi kommer att hålla intervjuer mellan den 27/5 till den 3/6.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Jovo Boskovic
Telefon 073-361 16 08
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)