Resurssjuksköterska på kvällen till särskilt boende

Resurssjuksköterska på kvällen till särskilt boende

Vill du vara med och forma framtidens särskilda boenden? Vi söker nu fler sjuksköterskor som vill vara med och skapa en organisation i framkant. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete med möjlighet till egen utveckling och en anpassad introduktion. Är du nyfiken på hur en arbetsdag ser ut hos så är du välkommen att boka brevidgång eller ett arbetsplatsbesök.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens särskilda boende.
Du arbetar i team med övriga sjuksköterska kollegor som ingår i särskilt boendes kvällspatrull.
Arbetet som sjuksköterska är självständigt och består av rådgivning, behandling samt akuta bedömningar.

Ditt uppdrag innefattar följande omvårdnadsansvar:
  • Handledning, och stöttning till omvårdnadspersonalen
  • Delegera vid behov och instruera
  • Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder
  • Anhörigkontakt
  • Du samarbetar med dag och natt sjuksköterskor
Vi arbetar med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register i våra särskilda boende.

Du samverkar med övriga parter enligt Hälso-sjukvårdsavtalet. Detta innebär samarbete med Primärvårdsorganisationen och Region Skåne utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår delegering av arbetsuppgifter samt att driva utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.

Schemat är förlagt kvällstid mellan 14:45 till 22:45 på både vardagar och helger med helgtjänstgöring enligt behov. Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom äldrevård eller distriktssköterska samt erfarenhet av arbete med demenssjuka, palliativt vård. Vi har goda möjligheter att erbjuda kompetensutveckling inom området.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med enhetens sektionschefen. Du har viljan och förmåga att arbeta i team.

Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Tjänsten kräver att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, även i stressade situationer och du utför de dagliga insatserna med god kvalité. Det dagliga arbetet kräver att du har datorvana då vi dokumenterar mycket.
Körkort krävs

Om arbetsplatsen

Vi söker nu sjuksköterska till kvällsorganisation inom särskilt boende. Vi har en gemensam kvällsorganisation för särskilt boende i hela Malmö stad. Den gemensamma kvällsorganisationen innebär stora möjligheter för oss att tillsammans kunna erbjuda en individuell anpassad vård och omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till egen utveckling och en anpassad introduktion. Du får gärna boka brevidgång eller ett arbetsplatsbesök.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Szopa
Telefon 0708363197
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2020 (12 dagar kvar)