Psykiatrisjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag

Psykiatrisjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag arbetar du mot förvaltningens målgrupper i nära samarbete med förvaltningens övriga medarbetare, och du är en del av det tvärprofessionella teamet. Du arbetar för god samverkan med brukare/patienter och närstående.

I ditt konsultativa uppdrag är du ett stöd till dina kollegor internt och externt i frågor som rör psykiatrisk omvårdnad. I ditt handledande uppdrag är du ett stöd till omvårdnadspersonal för kompetenshöjande insatser inom psykiatrisk och somatisk omvårdnad samt hälso- och sjukvårdsinsatser som utförs på delegation av sjuksköterska.

Du omvärldsbevakar vad som händer inom psykiatrisk omvårdnad och erbjuder kontinuerligt utbildning inom området psykiatri för verksamhetens medarbetare.

Uppdraget kommer att förändras över tid vilket innebär aktivt deltagande i förändringsarbete och att anpassa arbetsuppgifter över tid utifrån verksamhetens behov. Som medarbetare förväntas du bidra till en god arbetsmiljö och att delta aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistutbildning inom psykiatri med erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård samt av arbete mot förvaltningens målgrupper. Meriterande är om du har handledarutbildning och tidigare erfarenhet av att handleda och utbilda. Vi tror att du är ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du är flexibel och har förmåga att kunna prioritera och hantera snabba omställningar.

Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och ditt stora engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Att se till patienters/brukares olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i svåra situationer. Du har en positiv inställning och bidrar till ett positivt klimat som främjar ett gott samarbete. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska såväl muntligt som skriftligt.

Du har B-körkort och kan cykla.

Om arbetsplatsen

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson My Nordström
Telefon 073-250 73 15
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (24 dagar kvar)