Projektsamordnare sökes till Förskoleförvaltningen

Projektsamordnare sökes till Förskoleförvaltningen

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med enhetens strateger koordinerar projektsamordnaren enskilda ny- och ombyggnadsprojekt av förskolor. Projektsamordnaren är förskoleförvaltningens representant vid ny- och ombyggnadsprojekt gentemot interna och externa aktörer samt myndigheter - från detaljplaneskede till verksamhetsstart.

Projektsamordnaren ansvarar för att utformningen av respektive projekt följer förskoleförvaltningens styrdokument samt säkerställer planering för ekonomi, tid och kvalitet. I detta arbete ingår bland annat att ta fram förslag till investeringsbudget, granska hyreskontrakt och medverka vid hyresförhandlingar samt säkerställa upphandlingar och andra avtal som krävs för driftsättning.

Exempel på områden som du kommer att arbeta med är:
 • Bevaka verksamhetens intresse och mål i framtagandet av bygghandlingar
 • Agera beställarombud i projekteringsprocessen
 • Planera och koordinera inredning och dess upphandling
 • Fungera som den kommunicerande länken mellan byggherre och verksamhet
 • Medverkar i detaljplaneskedet vid om- och nybyggnationer av förskolor
 • Utveckla våra processer framåt och delta i projekt där kunskapen efterfrågas
Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom t.ex. projektledning, fastighetsvetenskap eller utbildning som vi bedömer likvärdigt. För att lyckas i rollen som projektsamordnare ser vi att du har minst två års praktisk erfarenhet av projektledning, koordinering och arbete med uppföljning och budget kopplat till dina projekt. Kunskap/erfarenhet inom avtals- och fastighetsjuridik och/eller offentlig verksamhet krävs för tjänsten.

Då en del av din arbetstid kommer att vara ute på dina byggprojekt krävs B-körkort i tjänsten.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och har kapaciteten att se helheten i ett uppdrag. Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ med förmåga att driva och leda en process framåt. Du har god självkännedom, är prestigelös och trivs med samarbeten i olika former.

Om arbetsplatsen
 • Vad erbjuder vi dig?
  • Ett team av kollegor som trivs tillsammans och som värdesätter skratt och glädje.
  • Ett team där vi tillvaratar allas kompetenser och sätter samarbete högt.
  • Ett team som drivs av att utveckla tillsammans och som söker nya vägar framåt i det gemensamma arbetet.
  • Hos oss erbjuder vi dig meningsfulla arbetsuppgifter med barnens bästa ständigt i fokus.

Förskoleförvaltningen är en av Malmös största förvaltningar. Vi har 4700 medarbetare som varje dag möter 16 000 barn och deras vårdnadshavare på någon av våra 200 förskolor. Vi omsätter 3 miljarder kronor, varav lokalkostnaderna uppgår till drygt 500 miljoner kronor. Som medarbetare hos oss blir du del av en organisation där många spännande initiativ och idéer tar fart. När det gäller förskola vänds många blickar mot förskoleförvaltningen i Malmö stad. Det gillar vi.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning i 12 månader.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Karin Bossner
Telefon 0705-79 17 90
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)