Pedagog till Lindängeskolans grundsärskola

Pedagog till Lindängeskolans grundsärskola

Arbetsuppgifter

Som pedagog på grundsärskolan genomför du tillsammans med arbetslaget den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument. Du arbetar målinriktat för att främja varje elevs utveckling och lärande. Pedagogen arbetar självständigt och beslutar i samråd med undervisande grundskollärare/grundlärare fritidshem och andra berörda medarbetare inom gällande riktlinjer. Du hjälper till vid av- och påklädnad, vid sondmatning, vid matsituationer, toalettbesök, är behjälplig vid skolarbete och aktiverar eleverna på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 120 hp mot arbete i skola. Du har erfarenhet av arbete i grundsärskola, kännedom om grundsärskolans kursplan, kunskaper i TAKK och erfarenhet av elever med beteendeproblematik. God samarbetsförmåga.

Om arbetsplatsen

Lindängeskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem, belägen i södra Malmö med närhet till grönområden och fin natur. På skolan går idag cirka 670 elever, varav cirka 75 elever är mottagna i grundsärskolan.

Vi arbetar för varje elevs bästa skola där alla elever inhämtar och utvecklar kunskaper och värden. Det är viktigt att stödja den enskilde eleven så att hon eller han utvecklas så långt som möjligt.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Anna Kersti Stjernfeldt
Telefon 072-974 09 21
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)