Oxievångsbadet söker nya badvärdar!

Oxievångsbadet söker nya badvärdar!

Arbetsuppgifter

Till badenheten med placering på Oxievångsbadet söker vi nu dig som vill arbeta som badvärd. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete ihop med kompetenta och drivna kollegor som arbetar för att malmöbon ska få en meningsfull fritid.

Anställningarna som avses är två stycken tillsvidaretjänster.

Som badvärd arbetar du med att ge service till Oxievångsbadets besökare, övervaka säkerheten, utföra lokalvård, hålla i gyminstruktioner samt hålla i olika aktiviteter som t.ex. simskola, vattengympa och bastukvällar. För rätt kandidat kan även arbete med babysim förekomma. Du bemannar även badets reception där det ingår försäljning av entréer och kafévaror. Du och dina kollegor utvecklar tillsammans badets verksamhet, är med och skapar samt arrangerar olika aktiviteter. Under sommarmånaderna förekommer arbete på Rosengårdsbadets utomhusbad.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid. Som anställd på Oxievångsbadet får du kontinuerligt gå de utbildningar som krävs för tjänsten. Du får utbildning i poollivräddning samt i HLR. Vi har en timmes träning i veckan där vi tillsammans övar på samarbete och livräddning, både i vatten och på land. Vid behov erbjuder vi även simlärarutbildning samt olika instruktörutbildningar.

I tjänsten ingår obekväm arbetstid såsom kvällar och helger.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieexamen. Har du även någon eftergymnasial utbildning så som badmästarutbildning, simlärarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet är detta ett plus. Har du även utbildning i samt erfarenhet av att bedriva olika typer av verksamhetsrelaterade aktiviteter är detta meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med barn och ungdomar. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på badenheten och därför kommer de kandidater som kallas på intervju att få genomföra ett simtest.

Du har goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt. Kunskaper i andra språk är meriterande. Då dator dagligen används som arbetsredskap förutsätter vi att du har grundläggande datorkunskaper.

Eftersom det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver är du som person kommunikativ och brinner för att ge god service. Du är lyhörd, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du är även serviceminded och kan ge badets gäster ett professionellt bemötande. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, engagemang och kreativitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen - Oxievångsbadet
Oxievångsbadet är ett av fyra bad som drivs under fritidsförvaltningens badenhet. Övriga bad är Simhallsbadet, Rosengårdsbadet och Hylliebadet. Oxievångsbadet är ett familjärt bad beläget i Oxie och som kännetecknas av engagerade och positiva medarbetare. Vi lägger stor vikt vid att ge kunderna en personlig och kunnig service och vill att de ska få skön avkoppling och stärkande motion i våra fina lokaler och bassänger. Vi erbjuder motionssim, rekreation, babysim, simskola, vattengympa, relaxkvällar, gym med mera.

För att läsa mer om Oxievångsbadet, besök gärna: http://malmo.se/Kultur-fritid/Idrott-fritid/Bad-simhallar/Oxievangsbadet.html

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 2021-08-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.
Mer info
Kontaktperson Alen Isufi
Telefon 0768-547186
Område Malmö stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (2 dagar kvar)