Lokalsamordnare

Lokalsamordnare

Arbetsuppgifter

Lokalsamordnares roll är att samordna mindre ombyggnationer, stödja verksamheten i underhållsplanering, medverka vid husmöten samt sköta avtalshantering för förvaltningens verksamheter. I rollen verkar man som hyresvärd åt kulturorganisationer som hyr lokal av Kulturförvaltningen. I uppdraget ligger att arbeta för funktionsdugliga, fysiskt tillgängliga och säkra lokaler.

Lokalsamordnaren sköter kontakten med fastighetsägare kopplat till aktuella hyresavtal och är förvaltningens kontakt med förvaltare, myndigheter, entreprenörer med flera när det gäller lokalfrågor. Kulturförvaltningens verksamheter framför önskemål gällande befintliga lokaler och anmäler ett förändrat behov av lokaler via lokalsamordnaren.

I rollen ingår även att skapa och uppdatera underhållsplaner kopplat till kulturförvaltningens fastighetsbestånd.

Lokalsamordnaren samordnar praktiska lokalfrågor som rör kulturförvaltningens lokaler såsom frågor som gäller renovering, ombyggnation, underhåll samt brand, lås och larm.

I lokalsamordnarens dagliga arbete ingår diverse administrativa arbetsuppgifter såsom att skapa/uppdatera rutiner, rapporter, styrdokument och checklistor kopplat till kulturförvaltningens fastigheter. I rollen ingår avtalstolkning, avtalstecknande och annan avtalshantering. I rollen ingår att årligen inventera och samordna verksamheternas lokalbehov till en förvaltningsgemensam lokalbehovsplan.

Du rapporterar till enhetschef Lokal, drift och säkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning alternativt annan utbildning eller erfarenhet från fastighetsbranschen som bedöms likvärdig.

För att lyckas i rollen som lokalsamordnare behöver du ha förståelse för hur lagar, avtal och bestämmelser styr förutsättningar för verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet inom brand- och säkerhetsområdet samt kommunal verksamhet.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och har kapaciteten att se helheten i ett uppdrag. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer. Du har ett professionellt förhållningssätt, är prestigelös och trivs med samarbeten i olika former.

Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och behärskar gärna något av Malmös andra stora språk.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. Kulturförvaltningen bedriver verksamhet inom sju avdelningar: Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Malmö Stadsarkiv, Biblioteken i Malmö samt Kulturarrangemang och mötesplatser.

I kulturförvaltningens stab organiseras ekonomiavdelning, stabsavdelning, kommunikationsavdelning, HR avdelning samt Lokal, drift och säkerhet. Kulturförvaltningen har ca 560 medarbetare och bedriver verksamheter i drygt ett 50-tal lokaler.
Enheten för Lokal, drift & säkerhet har det övergripande samordningsansvaret för kulturförvaltningens lokaler, mindre ombyggnationer samt brand- och säkerhetsfrågor.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Carina Olsson
Telefon 070-871 16 08
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)