Logoped till Nydalaskolan

Logoped till Nydalaskolan

Arbetsuppgifter

Som logoped ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, främst inom språk och kommunikation. I uppdraget kommer du att arbeta operativ både med elever, där bedömning och färdighetsträning av deras språkförmåga ingår, samt i klassrummet där du ser läraren i aktion och elevernas lärande i förhållande till lärarens metodval.

Du kommer även arbeta med att ta fram material utifrån specifika elevers behov och vara behjälplig i att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa, stödja elevernas utveckling mot skolans mål, initiera förebyggande åtgärder och ta egna initiativ till direkt individuellt stöd.

Som logoped kommer du, förutom detta, även:
  • Handleda övrig personal och hålla i kompetensutveckling, ha kontakter och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, EHT, övrig skolpersonal och externa aktörer
  • Arbeta med individ- och gruppärenden
  • Arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis
  • Rekommendera åtgärder och delta i beslut
  • Ingå i skolans elevhälsoteam (EHT)
  • Ha ett nära samarbete med specialpedagogerna på skolan
Kvalifikationer

Vi söker dig som har logopedexamen och legitimation och har arbetat minst 2 år som logoped. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat som logoped i skolverksamhet är det meriterande.

För att trivas i rollen är du kreativ och analytisk och har du en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du goda kunskaper inom läs- och skrivsvårigheter samt svenska/svenska som andraspråk.

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du tar egna initativ och arbetar självgående.

Om arbetsplatsen

Nydalaskolan är en F-6 skola med 450 elever och 75 medarbetare där vi arbetar hårt för att göra skillnad för våra elever och för att eleverna ska få en stark anknytning till vår skola. Vår vision är att varje elev känner stark tro på sin person, sin förmåga och på sin framtid. Skolledningen leder genom exempel och sprider en stor arbetsglädje och engagemang som vi återser i våra arbetslag. Vi lägger just nu extra stor vikt vid vårt språkutvecklande arbetssätt, kooperativa lärarande och vårt mål om en skola där alla funktioner och personer arbetar tillsammans mot samma mål.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2020

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Linda Masalkovski
Telefon 0708-45 63 34
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (4 dagar kvar)