Lärare med kompetens inom sva/sve och specialpedagogik till Pedagogisk stödorganisation

Lärare med kompetens inom sva/sve och specialpedagogik till Pedagogisk stödorganisation

Arbetsuppgifter

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som lärare med kompetens inom specialpedagogik och svenska som andra språk/svenska som kompletterar övriga professioner inom Pedagogisk stödorganisation!

Vi söker en engagerad pedagog som bland annat kan arbeta flexibelt i våra studieverkstäder. Du tycker om att vara bland elever och du samarbetar gärna med lärare, specialpedagoger och övrig personal. Du söker nya sätt och vägar för elever att nå sina mål. Eleverna behöver mycket språkstöd men också hjälp att planera och strukturera. I det arbetet finns du som en engagerad och stöttande pedagog. Vissa av våra elever mår väl av lite extra support och för några av dessa kommer du att fungera som mentor.

Du kommer att arbeta med någon av våra två studieverkstäder som utgångspunkt - även i digital form. Olika typer av pedagogiskt stöd inom Komvux Malmö håller på att ta form och här har du en roll. Tillsammans med dina kollegor identifierar du behov och hittar bra sätt att matcha dessa. Du kommer att arbeta mitt i en arena för elevstöd och kollegialt lärande. Det krävs av dig att du kan strukturera ditt arbete med tydliga delmål och aktiviteter som riktar sig mot dessa, i en rörlig miljö. Vi söker dig som trivs i en sådan situation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att jobba med elever! För att vara aktuell för tjänsten ska du ha lärarlegitimation och tidigare ha arbetat som lärare. Du behöver ha kompetens inom svenska som andraspråk eller svenska samt specialpedagogik.

Som person tycker du om att vara i en miljö med mycket människor i rörelse och har en förmåga att skapa struktur och rutiner för verksamheten. Du tar egna initiativ samtidigt som du tycker om att samverka med andra professioner för att hjälpa eleverna att nå sina mål. Vidare är du lösningsfokuserad och har en positiv syn på problem som uppstår.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning sker först efter sista ansökningsdatum.

Om arbetsplatsen

Vill du vara delaktig i att skapa en inkluderande och stimulerande läromiljö för Malmös Komvuxelever? Den Pedagogiska stödorganisationen består av flera professioner såsom specialpedagoger, bibliotekspersonal, IT-pedagog och kuratorer. Organisationen leds av rektor och biträdande rektor och verkar för att alla Komvuxelever når sina studiemål genom en inkluderande, tillgänglig och stimulerande lärmiljö.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Lotta Lovén
Telefon 040-343095
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 12 juli 2020 (5 dagar kvar)