Lärare i tvärflöjt och saxofon

Lärare i tvärflöjt och saxofon

Arbetsuppgifter

Vi på Malmö kulturskola söker en eller två drivna lärare för undervisning i tvärflöjt, saxofon och ensemble/orkester. Vi ser gärna att du är intresserad av att driva utvecklingen av tvärflöjts- och/eller saxofonundervisningen framåt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har musiklärarutbildning med tvärflöjt eller saxofon som huvudämne alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Har du utbildning i både saxofon och tvärflöjt är det meriterande. Vi ser även positivt på att du har utbildning i övriga blåsinstrument, orkesterledning eller ytterligare ämne inom kulturskolan.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av ämnesundervisning på kulturskola eller motsvarande. Vi vill även att du har erfarenhet av gruppundervisning i instrument. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i orkester/ensemble samt att du har erfarenhet av utvecklingsarbete i kulturskola.

Du har goda kunskaper i svenska språket och gärna något av Malmös övriga stora språk.

Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas intresse och utveckling i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga.

Om arbetsplatsen

Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö en bor och vilken bakgrund en har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Ferieanställning enligt gällande avtal HÖK21.
Omfattning: 20 % saxofon och 40% tvärflöjt, totalt 60%
Antal tjänster: 1-2
Det kan bli en eller två tjänster beroende på de sökandes kompetenser.
Tillträde: 2022-08-11

Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hast
Telefon 076-644 68 87
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)