Lärare i serieteckning och teckning

Lärare i serieteckning och teckning

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven lärare för undervisning i teckning och serieteckning med fokus på berättande. Största delen av tjänsten är förlagd i kulturskolans lokaler och viss del av tjänsten är förlagd på grundskola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning, konstnärlig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Ett krav för att lyckas i rollen som serieteckningslärare är att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kontinuerligt pedagogiskt arbete med barn och unga i serieteckning och teckning under en längre period.

Det är även meriterade om du har varit med och utvecklat verksamhet inom serieberättande/teckning för barn och unga och har egna tankar och idéer för hur man kan driva utveckling i kulturskolan.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och gärna något av Malmös övriga stora språk.

Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga.

Om arbetsplatsen

Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö en bor och vilken bakgrund en har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning, vikariat t.o.m. 220617
100% 210810-211121
60% 211122-220617
Ferieanställning enligt gällande avtal HÖK21.
Omfattning: 60-100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-10

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Sara Lundgren
Telefon 0709-17 38 84
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)