Lärare i franska och svenska åk 7-9 till Gottorpskolan

Lärare i franska och svenska åk 7-9 till Gottorpskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är lärare i franska och svenska. Du kommer att vara del av ett arbetslag och undervisa svenska och ha mentorselever inom arbetslagets klasser. Som undervisande lärare i franska kommer du även att möta elever från olika arbetslag och samarbeta med skolans övriga lärare i moderna språk. I rollen som lärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma.

Din undervisning ska vara kreativ och syfta till att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. På Gottorpskolan får du möjlighet att arbeta i nya fräscha lokaler på en skola med en sund blandning av analoga och digitala lärverktyg. Du välkomnas till ett positivt team med god sammanhållning, låg personalomsättning och en kultur där vi gärna lär oss av varandra.

Ta chansen att bli en del av den goda gemenskapen hos oss, där god studiero och kunskapsfokus råder!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och arbeta för varje elevs bästa skola!

Som person är du inspirerande, ansvarstagande, lyhörd och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Du är väl insatt i skolans styrdokument, har en positiv elevsyn och arbetar med den enskilda elevens utveckling. Självklart behärskar du svenska språket väl, i både tal och skrift och delar vår övertygelse att goda relationer är en förutsättning för kunskapsinhämtning.

För rollen som lärare krävs det att du är legitimerad och har behörighet att undervisa årskurs 7-9 i det ämne/de ämnen som uppdraget avser. Vi förväntar oss att du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga samt att du kan leda och organisera ditt arbete. Du ska också ha en vilja att utveckla ditt arbete och kunskapen att effektivt kunna hantera olika digitala lärverktyg.

Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Om skolan Gottorpskolan är en kommunal 7-9-skola som startade 1999. Från och med läsåret 2017/2018 finns vi i nya och toppmoderna lokaler i Bunkeflostrand och är nu färdigutbyggd med drygt 600 elever. På Gottorpskolan arbetar vi målmedvetet för att alltid erbjuda en högkvalitativ och tidsenlig undervisning i kreativa och inspirerande lärmiljöer. Vår verksamhet genomsyras av goda relationer och av ett tydligt fokus på kunskap i kombination med ett aktivt arbete för att stödja eleverna i deras sociala utveckling. Hos oss ges varje elev möjlighet att lära, växa, utvecklas och lyckas.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1 april 2021

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Anna Savage Jones
Telefon 040-347168
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (6 dagar kvar)