Lärare i cello och ensemblespel

Lärare i cello och ensemblespel

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven lärare till undervisning av barn och ungdomar i cello, både individuellt och i grupp. Du kommer också arbeta med ensemble/orkesterledning. I tjänsten ingår även samarbete med andra stråkkollegor kring arrangemang och annat.

Du förväntas delta på verksamhetsmöten samt utöra en del administrativt arbete i form av schemaläggning, närvarohantering samt kommunikation med elever och föräldrar.

Visst arbete på helg förekommer i samband med arrangemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk ämnesutbildning på universitet med cello som huvudinstrument, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har utbildning eller dokumenterad erfarenhet av att undervisa elever i grupp. Detsamma gäller utbildning eller tidigare erfarenhet av digitala verktyg.

Dessuton ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av rytmik men det är inget krav.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och gärna något av Malmös övriga stora språk.

Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är organiserad, självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga.

Eftersom tjänsten innebär arbete med barn och unga kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren.

Om arbetsplatsen

Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö en bor och vilken bakgrund en har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning, vikariat höstterminen 2022
Ferieanställning enligt gällande avtal HÖK21.
Omfattning: 40-80% (uppge gärna önskad tjänstgöringsgrad i ansökan)
Arbetstid: Huvuddelen av arbetstiden är förlagd på eftermiddagar och kvällar.
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-11

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Johan André
Telefon 0708-29 52 87
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (13 dagar kvar)