Lärare/förskollärare/speciallärare/pedagoger till Dammfri grundsärskola

Lärare/förskollärare/speciallärare/pedagoger till Dammfri grundsärskola

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag på Dammfri grundsärskola ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör.Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolansutvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, speciallärare, eller har förskollärarexamen (1 tjänst) samt pedagoger (2 tjänster) har minst 120 hp i pedagogik (eller andra ämnen som krävs för tjänsten pedagogik)

Erfarenhet av arbete i grundsärskola är ett krav. Kunskap inom GAKK är särskilt meriterande

För pedagogtjänsterna vill vi att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete såsom personlig hygien och sondmatning.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Dammfriskolan är en F-9 skola med grundsärskola. Skolan har spetsutbildning i matematik. Dammfriskolan har drygt 750 elever. Grundsärskolan fortsätter inför nästa läsår att utöka och vi blir 15-20 elever. En mindre grupp elever i åk.1-5 (ämnesområden och GAKK) och en större grupp för elever i åk.6-9 (ämnen). Arbetslaget kommer att bestå av fyra lärare och fem-sex elevassistenter/pedagoger. Samtliga har tillgång till kontinuerlig handledning av skolpsykolog, utbildning i ergonomi och kompetensutveckling inom GAKK och annan kompletterande kommunikation.

Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid]
Antal tjänster: 3
Tillträde: Augusti 2020

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Håkansson
Telefon 070-9341800
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)