Lägare till vår särskilda undervisningsgrupp på Tingdammskolan

Lägare till vår särskilda undervisningsgrupp på Tingdammskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig grundlärare som är intresserad av ett nytt uppdrag hos oss på Tingdammsskolan för arbete i särskild undervisningsgrupp med inriktning autistisk lärmiljö. Du kommer tillsammans med en speciallärare och elevassistent arbeta med våra elever i särskild undervisningsgrupp. Våra elever kommer från hela Malmö i årskurserna 1-6 med ett gemensamt behov av ett mindre sammanhang och en autismanpassad lärmiljö. Vi arbetar utifrån läroplanen för grundskolan med både de sociala målen och utifrån kunskapskraven.

I ditt uppdrag hos oss planerar och genomför du egen undervisning. Du arbetar med kartläggning, pedagogisk utredning och åtgärdsprogram samt eventuellt viss handledning till elevassistenter. Du arbetar förebyggande för att undanröja hinder i olika lärmiljöer samt med att utveckla arbetet kopplat till stödinsatser och anpassningar för våra elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare. Det krävs att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elever med autism.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Om arbetsplatsen

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Tingdammsskolan.
Höstterminen 2018 flyttade vi in i vår nybyggda fina skola som bereder plats för 525 elever i år F-6. Både inomhus- och utomhusmiljö ger stora möjlighet till att vi kan göra Tingdammsskolan till varje elevs bästa skola. Vi arbetar med värdegrund och goda relationer för att kunna ge eleverna bästa förutsättning för goda kunskaper.Skolan är placerad i Oxie med närhet till naturen och goda kommunikationer.
På Tingdammsskolan finns utvecklingsmöjligheter och här trivs både elever och personal tillsammans.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Terminsstart hösten 2020

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Daniel Jägestedt
Telefon 0709-392881
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2020 (1 dag kvar)