IT-tekniker (Onsite)

IT-tekniker (Onsite)

Arbetsuppgifter

Verksamhetens uppdrag är att leda och samordna Malmö stads IT och digitalisering. Avdelningen består av fem enheter där Onsite tillsammans med Servicedesk bildar enheten Support. Som IT-tekniker (Onsite) ger du support till Malmö stads 27 000 användare så uppdraget är minst sagt varierande. Det kan röra sig om att åka ut till stadens olika verksamheter för se till att användarens dator fungerar, felsöka en av våra nästan 12 000 accesspunkter, installera eller felsöka någon av stadens 2 500 nätskrivare, patcha om i switchskåp, säkerställa WIFI, felsöka mobila enheter eller lösa supportärenden via telefon. Inom Onsite arbetar du både enskilt med egna ärenden men även tillsammans med kollegorna inom både enheten men även tvärsektionellt i hela avdelningen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha lätt för att anpassa dig till olika människor och till nya situationer. Som personen är du professionell, strukturerad och driven och kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra.

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning (motsvarande 120 högskolepoäng) eller relevant KY-utbildning
  • Två års arbetslivserfarenhet av IT-frågor, där support av verksamhetssystem samt felsökning i Win10 ingått
  • Körkort B
  • Har god svenska i tal och i skrift samt engelsk läsförståelse
Det är meriterande om du har:
  • Arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker
  • Goda användarkunskaper inom Sharepoint/Office 365
  • Erfarenhet av att supportera nätverksskrivare samt patcha switchar
  • Erfarenhet av att felsöka mobila enheter
Om arbetsplatsen

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fem avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Eva Lundgren
Telefon 040-341140
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (10 dagar kvar)