IT-specialist (Identitet och åtkomst)

IT-specialist (Identitet och åtkomst)

Arbetsuppgifter

ITD är en intern utvecklings- och supportorganisation som har i uppdrag att utveckla, förvalta och ge support på Malmö stads. IT-miljö och infrastruktur. Vi arbetar även med ett antal externa leverantörer. Med starkt kundfokus arbetar vi för att skapa långsiktiga relationer där samarbete ger förutsättningar för lösningar som underlättar och stödjer verksamheterna och dess användare.

Tillsammans utvecklar vi Malmö stads IT-miljö med nya tjänster som kommer kommuninvånarna tillgodo.

Uppdraget innebär att du kommer att ingå i det Identitets och åtkomststeam som supporterar Malmö Stads säkerhets och identitetslösningar.

Dina primära arbetsuppgifter består av att arbeta med Malmö Stads identitets och säkerhetslösningar såsom:
  • Microsoft Azure AD
  • Microsoft Azure AD Connect
  • Microsoft Active Directory
  • Nexus Smart ID Digital Access
  • IDM
Kvalifikationer

Vi vill att du har för tjänsten relevant utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker dig med lång erfarenhet av att arbeta med Microsoft Azure AD, Microsoft Azure AD Connect samt Microsoft Active Directory och Group Policy.

Du har en väl utvecklad förmåga att jobba med IT-frågor i team och du kommunicerar utan hinder såväl i svenska som engelska språket.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IdP Nexus och om du arbetat med IDM och PKI.

Om arbetsplatsen

På IT- och digitaliseringsavdelningen arbetar vi med allt från teknik till människor och beteende för att utveckla och leverera digitala lösningar. Vi samarbetar med förvaltningar i Malmö stad, och utgår från Malmöbornas och medarbetares behov. Tillsammans är vi cirka120 kollegor som erbjuder smarta och funktionella lösningar inom IT och digitalisering.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Stefan Andersson
Telefon 0721-561813
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)