IT-Pedagog till Linnéskolan

IT-Pedagog till Linnéskolan

Arbetsuppgifter

Som IT-pedagog kommer ditt huvuduppdrag vara att stödja utvecklingen av skolans pedagogiska arbete kopplat till Lgr 11 om digital kompetens. Detta innebär bland annat att stödja och handleda lärare och andra medarbetare i planeringen av undervisningen med digitala läromedel. Du kommer också att vara stöd för elever i deras lärande genom digitala verktyg.

Du kommer att ansvara för skolans IT-administration där du ansvarar för t.ex. beställningar och för informationen på våra webbplatser.

Viss del av tjänsten kommer du att arbeta med IT-support. Du ger då support till skolans personal och elever gällande både hård- och mjukvara och ansvarar för skolans tekniska utrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner att det är vore spännande att arbeta med och mot elever från årskurs F-9. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och tidigare har arbetat som IT-pedagog. Ett intresse för IT och goda IT-kunskaper (Windows, nätverk, chromebooks, iOS, Google Aapps, InfoMentor m.fl.) är en förutsättning för att trivas och vara aktuell för denna tjänst.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta mycket tillsammans med övriga pedagoger. Du har förmåga att ta egna initiativ och i ditt arbetssätt är du strukturerad och självständig. Du arbetar med fokus på skolans uppdrag, du är driven vad gäller att utveckla uppdraget och har en positiv elevsyn.

Om arbetsplatsen

Linnéskolans rektorsområde består av två skolor; Karl Johanskolan som är en F-3 skola med cirka 200 elever och Linnéskolan som är en 4-9 skola med cirka 500 elever. Båda skolorna ligger mitt i härliga Limhamn på promenadavstånd mellan varandra. Vi arbetar för att alla elever ska ha rätt att utvecklas efter sin förmåga, att erhålla kunskap i en lugn och säker miljö samt att bemötas med respekt.

Skolorna har ett mycket gott arbetsklimat där alla värnar om varandra, såväl elever som personal. På skolorna samarbetar alla olika yrkesfunktioner med effektivitet och glädje för att göra Linnéskolans rektorsområde till ”Varje elevs bästa skola”.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Linda Östrand
Telefon 073-3769589
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)