Hr-administratörer sökes till Vikariebanken!

Hr-administratörer sökes till Vikariebanken!

Bemanningsenheten är en del av HR-avdelningen på Hälsa, Vård och Omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Enheten har ett samlat ansvar för administrationen kring anställning och bemanning inom förvaltningen. I enhetens uppdrag ingår även vår Rekryteringsservice för hela förvaltningen. Vi arbetar utifrån tre processer: Anställningsservice, Rekryteringsservice och Vikariebanken. Processerna har ett nära samarbete, och sitter tillsammans mitt i centrala Malmö.

Nu söker vi två vikarierande Hr-administratörer till Vikariebanken!

Ett vikariat med start snarast eller enligt överenskommelse t.o.m. 21-12-31

Ett vikariat med start 21-06-14 t.o.m. 22-09-02

Arbetsuppgifter

Som HR administratör på Bemanningsenheten är du vårt ansikte utåt för befintliga vikarier och verksamheten vi jobbar för. Du möter chefer och medarbetare via supporttelefon, mejl och personliga möten. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat mindre team på en större enhet inom förvaltningens HR-avdelning. Tillsammans med teamet är du en viktig länk för att lösa både det kortsiktiga och långsiktiga bemanningsbehovet. Uppdraget innebär att stödja verksamheterna i arbetet med att introducera, administrera samt följa upp medarbetare som bemannas via enheten.

Vidare hanterar du som HR administratör administrativa delar av HR-processer, ger administrativt stöd till HR-konsulter och sektionschefer på Bemanningsenheten samt utför för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter såsom anställningsadministration, administration av vikarier samt löneadministration.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och trygg i dig själv. Du har inga problem när ”havet” stormar runt omkring dig, du har ett fortsatt fokus på dina och teamets arbetsuppgifter och framåtsträvan. Vi tror att du är en go’ och gla’ lagspelare som har nära till skratt och ett hjärta i serviceyrket. Inga frågor är för dumma för att ställas och dina personliga kontakter präglas av förståelse och omtanke. Det är viktigt att du förstår kundens behov, har ett genuint intresse för människor samt kan skapa engagemang och delaktighet.

Kanske arbetar du idag som HR-administratör inom offentlig sektor eller en större privat koncern. Oavsett har du minst något års erfarenhet av renodlad personaladministration och kan hantera olika system. Har du dessutom erfarenhet från vård- och omsorgssektorn samt dygnet runt verksamheter är det meriterande.

För att klara uppdraget ska du ha förmåga att kunna arbeta självständigt, vara en problemlösare och kunna göra prioriteringar i ditt arbete. Som person är du ordnings- och serviceinriktad med ett professionellt förhållningssätt. Arbetet på Bemanningsenheten håller ett högt tempo och du jobbar varje dag mot deadlines. Det är således viktigt att du klarar av att behålla ett gott bemötande, även i stressiga situationer.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 1 Vikariat start snarast eller enligt överenskommelse. 1 Vikariat start 21-06-14

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.
Mer info
Kontaktperson Johan Yvlin
Telefon 0766-394579
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (8 dagar kvar)