Hemtjänstkoordinator till Fågelbackens hemtjänstgrupp

Hemtjänstkoordinator till Fågelbackens hemtjänstgrupp

Arbetsuppgifter

Som Hemtjänstkoordinator har du en övergripande överblick och ansvar för den dagliga koordinering och schemaplanering av hemtjänstområdets insatser i ett nära samarbete med din sektionschef samt övriga medarbetare inom området. Du kommer även att arbeta med frånvaroplanering och säkerställa korttidsbemanningen. Detta gör du främst i vårt system Lifecare-Procapita. Du kommer dessutom att ha kontakt med brukare och anhöriga, med andra interna och externa aktörer samt ingå i diverse nätverk.

Organisatoriskt är tjänsten placerad på Fågelbackens hemtjänstgrupp men du kommer att tjänstgöra 50 % på Fågelbackens hemtjänstgrupp och 50 % på Solbackens hemtjänstgrupp. Tjänsten är på heltid och innebär även helgtjänstgöring.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning. Har du dessutom läst Vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning med en logistisk inriktning så är det en fördel. Du har erfarenhet från omvårdnadsarbete och har arbetat i en administrativ eller koordinerande roll som exempelvis planerare. Har du dessutom arbetat med administration inom vården eller något annat yrke som gett dig systemerfarenhet, ser vi detta som meriterande.

Som Hemtjänstkoordinator ingår du i ett större sammanhang tillsammans med andra yrkesgrupper både externt och internt. Därför behöver du: ha förmågan att anpassa ditt uppträdande efter omgivningen och situationen, kunna anpassa dig till förändrade omständigheter, vara kommunikativ, ha en god samarbetsförmåga samt kunna ta kritik och lära dig av den. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du förväntas också ha förmågan att arbeta effektivt även under press samt att strukturera ditt arbete då du kommer att hantera flera pågående arbetsuppgifter parallellt.

Du har en digital kompetens som innebär att det är naturligt för dig att använda datorn som arbetsredskap och hjälpmedel, samtidigt har du en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya program och system. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.
Mer info
Kontaktperson Sonja Panagiotidis Hallberg
Telefon 0721-825865
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (4 dagar kvar)