Hemtjänstkoordinator till Augustenborg

Hemtjänstkoordinator till Augustenborg

Vi söker efter en hemtjänstkoordinator till Augustenborg!

Augustenborgs hemtjänst består av 30 personal som servar 140 brukare med regelbundna insatser fördelat på områdena Augustenborg, Hindby och delar av Almhög. I vårt område finns både hyresrätter, bostadsrätter och villor som vi förflyttar oss med cykel mellan. Vi arbetar i omvårdnadsteam för att höja kvalité, kontinuitet, delaktighet & inflytande för brukaren. I vårt dagliga arbete möter vi malmöbor med mycket varierande behov och förmågor vilket gör att vi behöver vara kloka, flexibla och självständiga.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en övergripande överblick och ansvara för den dagliga koordinering och schemaplanering av hemtjänstområdets insatser i ett nära samarbete med övriga medarbetare inom området och din sektionschef. Du kommer även att arbeta med frånvaroplanering och säkerställa korttidsbemanningen. Detta gör du primärt i vårt system Life care planning.
Du kommer även att ha kontakt med brukare och anhöriga, med andra interna och externa aktörer samt ingå i diverse nätverk.

Tjänsten är på heltid och innebär även helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från omvårdnadsarbete och som har arbetat i en administrativ eller koordinerande roll som exempelvis planerare. Har dessa roller även inneburit administration inom vården och/eller gett dig annan systemerfarenhet ses detta som meriterande.

För tjänsten krävs treårig gymnasieutbildning eller en tidigare fullgjord gymnasieutbildning där det är meriterande om du gått vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning med en logistisk inriktning.

För att lyckas i rollen krävs att du har lätt för att samarbeta, samt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du förväntas också ha en förmåga att strukturera ditt arbete då du kommer att hantera flera pågående arbetsuppgifter parallellt. Du har god datorvana och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-02-01

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 040-347717
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)