HR-administratör sökes till förskoleförvaltningen, utbildningsområde väster

HR-administratör sökes till förskoleförvaltningen, utbildningsområde väster

Om arbetsplatsen

Förskoleförvaltningen söker nu en HR-administratör med god känsla för service. Som HR-administratör ingår du i ett av förskoleförvaltningens fem administrativa team. Varje team är kopplat till ett utbildningsområde och tillsammans med fyra administratörer och en teamledare arbetar du med det verksamhetsnära stödet gentemot områdets rektorer och biträdande förskolechefer.

Den aktuella tjänsten är placerad i det administrativa teamet inom utbildningsområde väster. Vi sitter i ett kontorshus på Krossverksgatan 3, med mycket bra parkeringsmöjligheter . Hos oss får du möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i tydligt samarbete med dina teammedlemmar. Vi erbjuder ett föränderligt arbete där vårt arbetssätt är i ständig utveckling, inte minst vad gäller digitalisering.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • administration och kvalitetssäkring av beställda anställningar, felsökning och uppföljningar i HR-systemet Personec P
  • ärendehantering, såsom registrering och diarieföring i systemet Platina
  • hantering av fakturor, stöd vid inköp och beställningar i Ekot
  • att vara en stödfunktion och vägleda rektorer och biträdande förskolechefer i deras administrativa uppdrag.
  • support via mail, telefon och möten.
  • i övrigt förekommande arbetsuppgifter på kontor
Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst godkänd gymnasieutbildning samt en väldokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Uppdraget kräver mycket god datorvana och kunnande i Officepaketet. Vi arbetar i flera olika administrativa system och ser gärna att du har förkunskaper och kan hantera ett eller flera av följande system; Personec P, Raindance/Ekot och Platina. Meriterande är tidigare arbete med skol- eller förskoleadministration.

Du är en person som drivs av att ge mycket god service och förstår värdet av detta. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är strukturerad, ansvarstagande och klarar av att hantera snabba omväxlande situationer. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift. Arbetet kräver att du kan prioritera och hantera många arbetsuppgifter parallellt samtidigt som deadlines är en viktig del av vår vardag.

Om detta är tjänsten för dig och du vill ingå i team väster, varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Christina Modig
Telefon 0709-21 89 43
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)