HR-administratör sökes till förskoleförvaltningen, utbildningsområde innerstaden

HR-administratör sökes till förskoleförvaltningen, utbildningsområde innerstaden

Om arbetsplatsen

Administrativa teamet i utbildningsområde innerstaden söker en HR-administratör med erfarenhet av administration och god känsla för service. Som HR-administratör ingår du i ett av förskoleförvaltningens fem administrativa team. Varje team är kopplat till ett utbildningsområde och tillsammans med fem administratörer och en teamledare ansvarar du för det verksamhetsnära administrativa stödet gentemot områdets rektorer och biträdande förskolechefer.

Tjänsten är placerad i det administrativa teamet inom utbildningsområde innerstaden. Vi sitter i kontorshuset på Fosievägen 13, plan 5 tillsammans med utbildningsområde söder. Lokalen fungerar även som en mötes- och utbildningsplats för chefer och pedagoger, vilket ställer höga krav på teamets servicenivå. I team innerstaden har vi ett nära och gott samarbete med både kollegor och chefer. Här behandlar vi alla varandra med respekt och prestigelöst samarbete inom teamet är av största vikt.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som HR-administratör kommer vara att stödja och kvalitetssäkra chefernas administrativa arbete, så att Malmö stads och förskoleförvaltnings rutiner och riktlinjer följs. Detta innebär:
  • anställningsrapportör i HR-systemet Personec P/Hrutan.
  • att hantera fakturor, kontering samt vara ett stöd vid inköp och beställningar via avtal i Ekot samt dokumentation av direktupphandling.
  • dokument- och ärendehantering, såsom diarieföring i Platina samt arkivering.
  • intern service såsom tex. posthantering, diverse bokningar och beställningar samt enklare konferensservice.
Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst godkänd gymnasieutbildning samt en väldokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Uppdraget kräver mycket god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har en mycket god datorvana samt kunnande i Officepaketet.

Vi arbetar i flera olika administrativa system och ser gärna att du har förkunskaper och kan hantera ett eller flera av följande system; Personec P/HRutan, Raindance/Ekot och Platina. Det anses meriterande är att ha en påbyggnads- eller högskoleutbildning inom administration samt tidigare arbete med skol- eller förskoleadministration.

Vi söker dig som drivs av att ge god service, trivs med att arbeta med den dagliga driften i team, samarbetar väl med kolleger och chefer och förstår värdet av detta. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är mycket strukturerad, ansvarstagande och klarar av att hantera snabba omväxlande situationer. Arbetet kräver att du kan prioritera och hantera många arbetsuppgifter parallellt samtidigt som deadlines är en viktig del av vår vardag.

Om detta är tjänsten för dig och du vill ingå i team innerstaden, varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Carina Nilsson
Telefon 0734-070904
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)