Grundskollärare för åk. 1-6 i idrott till Annebergsskolan

Grundskollärare för åk. 1-6 i idrott till Annebergsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är lärare och behörig i ämnet idrott och hälsa för årskurs 1-6 till Annebergsskolan!

Du kommer undervisa främst på lågstadiet och arbeta i ett team med de andra pedagogerna. Din undervisning är varierad och kreativ, du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Ett mentorskap för elever ingår i tjänsten. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras utveckling och personliga mognad. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens utveckling genom regelbundna utvecklingssamtal.

Du samarbetar med lärare, bibliotekarie, elevhälsan, fritidspersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning i Idrott och Hälsa mot årskurs 1-6. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Du är väl insatt i de styrdokument som reglerar skolans uppdrag samt har förmåga att applicera dessa i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Som person är du driven och arbetar aktivt och tillsammans med dina kollegor i arbetet för varje elevs bästa skola. För att trivas i rollen och på Annebergsskolan är du en flexibel person som lätt kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar och som enkelt skapar relationer och kommunicerar med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Annebergsskolan är i en spännande fas där skolan växer och går från en till tre-parallelliga klasser. Vi söker dig som vill vara med och i ett nära samarbete med kollegerna bygga upp och fortsätta utveckla denna verksamhet. Hos oss på Annebergsskolan är det högt värderat att vi möter barnen där de är och att vi brinner för kunskap och lust till lärande. Skolan har ett distribuerat ledarskap som ger dig som medarbetare möjlighet att ta stort ansvar, inte endast för dina egna arbetsuppgifter, utan för delar av hela skolans verksamhet.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: Rnligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Ida Hall
Telefon 0709720456
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (5 dagar kvar)