Grundskollärare åk 4-9 till Rosengårdsskolan

Grundskollärare åk 4-9 till Rosengårdsskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker inför höstterminen förstärkning till Rosengårdsskolan och till vårt arbetslag åk 7 - 8. Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, undervisning och uppföljning i matematik, no och teknik samt viss resurstid utifrån behov. Arbetslaget består av engagerade och kunniga medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i planeringen och utförandet av det pedagogiska arbetet med eleverna.

I ditt läraruppdrag hos oss arbetar du systematiskt med att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Detta, tillsammans med fortlöpande bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper, ligger till grund för din fortsatta planering framåt. Planeringen av undervisningen sker huvudsakligen tillsammans med dina kollegor samt till viss del enskilt. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare deltar du aktivt i skolans fortlöpande utvecklingsarbete. I utvecklingsarbetet jobbar vi alla tillsammans för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk 4-9 alternativt mot åk 7-9.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Behörighet i Ma/No/Tk åk 7-9 är ett krav. Meriterande med behörighet i fler ämnen, gärna sva.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö för våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser värdet i att lära av och tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan

Om arbetsplatsen

Rosengårdsskolan är en F-7 skola som utökas till en F-9 skola inom de kommande 2 åren. Skolan ligger i området Herrgården på Rosengård. Vi har ca 400 elever och i princip alla har svenska som sitt andraspråk. På skolan har vi även en särskola bestående av 15 elever. Fritidshemmet har 180 barn fördelade på fem avdelningar med egna lokaler. Fritidshemmet arbetar med lärande under hela dagen.

Vi vill att Rosengårdsskolan ska vara varje elevs bästa skola och arbetar uthålligt med ämnesövergripande och språkutvecklande arbete samt bedömning för lärande. På Rosengårdsskolan arbetar vi med en tydlig lektionsstruktur och alla lärare arbetar efter samma modell. Utöver detta vill vi att alla våra elever ska möta välutbildad personal med ett lågaffektivt förhållningssätt som arbetar i en målstyrd organisation. Varje årskurs ansvarar gemensamt för sina elever genom ett nära dagligt samarbete och samplanering. Vi har höga förväntningar på varandra och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 200810

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Mårtensson
Telefon 0729-632476
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (9 dagar kvar)