Grundskollärare åk. 4-6 till Oxievångsskolan

Grundskollärare åk. 4-6 till Oxievångsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny lärare till arbetslag 4-6 med ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Du är legitimerad grundskollärare och behörig lärare i ämnena SO, Svenska, Svenska som andra språk. Vi tror på ett relationsbaserat och tydligt ledarskap gentemot eleverna som man undervisar. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevernas behov och intressen. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande och att vara lösningsorienterad. I tjänsten ingår även mentorskap för ett antal elever. Du samarbetar med övrig personal för att skapa en god och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Vi tror mycket på samarbete och att arbeta kollaborativt där vi lär och utvecklas tillsammans för verksamhetens bästa.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. 4-6 i SO, svenska, Sva. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av erfarenhet av språkutvecklande arbetsmetoder såsom genrepedagogik och cirkelmodell, då många av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Likaså är det meriternade om du har erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Oxievångsskolan F-9 är numera en av Malmös största grundskolor med nästan 800 elever. F-6 verksamheten bedrivs i en egen byggnad med ca 300 elever. Vi har en stor skolgård med fin utemiljö och grönområden i närområdet. F-6 verksamheten har eget EHT team samt skolbibliotikarie/digitaliseringspedagog. Digitaliseringen är en viktig del i det livslånga lärandet och vi arbetar med Google classroom samt digitala läromedel. På skolan finns DigiMik teamet som stöd i detta arbete. Vi är även en NTA-skola och använder detta material i NO undervisningen. F-3 använder dessutom Höjaspelet dagligen i arbetet med trygghet och studiero i klassrummet.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Anna Norén
Telefon 0733-160220
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (2 dagar kvar)