Grundskolelärare åk 6-9 till Segeparks särskilda undervisningsgrupp

Grundskolelärare åk 6-9 till Segeparks särskilda undervisningsgrupp

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag hos oss planerar och genomför du undervisning utifrån din ämnesbehörighet. Du kommer att vara mentor för elever i våra 6-9 grupper.

I ditt mentorsuppdrag ingår kontakter med elevernas ordinarie skolor, BUP och socialtjänsten.

Våra elever är i behov av omfattande särskilt stöd och både i sin sociala och kunskapsutveckling. Det är viktigt att du skapar goda relationer med eleverna och deras vårdnadshavare.

Du bedriver en varierande och tillgänglig undervisning. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. 6-9. Vi söker bred ämnesbehörighet, men ser gärna att du är behörig i några utav dessa ämnen, Sv, SvA, ma, NO eller engelska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Du har erfarenhet av arbete i SU-grupp eller på annat sätt av att arbeta med elever med NPF.

Du arbetar med ett lågaffektivt förhållningssätt och är en god relationsbyggare.

Din undervisning bygger på ett språkutvecklande arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Segepark är en av Grundskoleförvaltningens centrala särskilda undervisningsgrupper med elever från hela Malmö. Elever som går hos oss är i omfattande behov av särskilt stöd under hela sin skoldag och de behöver stöd och anpassningar både i sin kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Vi arbetar tillsammans för att skapa - Varje elevs bästa skola och vi är en högspecialiserad lärmiljö som möter varje elev utifrån hens specifika styrkor och behov.

I vårt uppdrag kompenserar vi för de funktioner som kan vara nedsatta för elever med NPF-diagnos för att på så sätt höja våra elevers funktionsnivå och prestation i lärsituationer.

Vi bygger undervisningen på de funktioner som är starkast och kompenserar för de som är svaga. På det viset skapar vi förutsättningar för lärande och ger våra elever förutsättningar att lyckas.

På Segepark finns tre undervisningsgrupper, två av dem med elever i åk 6-9 och en med elever i åk 4-6.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2020

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Mårtensson
Telefon 0732-331066
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)