Grundlärare i fritidshem till Gullviksskolan

Grundlärare i fritidshem till Gullviksskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en grundlärare i fritidshem till Gullviksskolan

På vårt fritidshem ingår du i ett arbetslag som tillsammans planerar och utvecklar verksamheten. På Gullviksskolan arbetar en förstelärare i fritidshem som ansvarar för att utvecklingsarbetet drivs framåt tillsammans med övrig fritidspersonal. I uppdraget som grundlärare i fritidshem ansvarar du för att planera verksamheten enligt styrdokumenten samt undervisning i bild. Du är med och skapar en meningsfull och givande tid för våra elever, med en röd tråd genom hela elevens dag.

Du ingår i ett arbetslag där ni stöttar och utmanar varandra och på detta sett utvecklas ni i er profession. På Gullviksskolan blir du en del av en gemenskap där alla hjälps åt och arbetar tillsammans.

Fritidshemmet leds av en närvarande chef som vill fortsätta utveckla fritidshemmets verksamhet och skapa varje elevs bästa skola.

Ta chansen att bli en del av Gullviksskolan.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation med inriktning fritidshem. Har du inriktning mot bild är det meriterande, men inte ett krav.

Du ska ha god insikt och kunskap i skolan styrdokument och veta hur du på ett effektivt vis tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Gullviksskolan är en F-6 skola med ca 320 elever som ligger idylliskt inne i ett villakvarter med fin utemiljö. Skolan präglas av gemenskap, erbjuder en god pedagogisk miljö och ett nära ledarskap. Våra lärare är ämneslärare och fokuserar på de kunskapsområden var och en är utbildad i och brinner för. Vår fritidspersonal är engagerad i elever både på fritids och under skoltid med kompetensinriktning.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Strid
Telefon 0734-164279
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (4 dagar kvar)