Fysioterapeut till Söderkullas korttidsboende

Fysioterapeut till Söderkullas korttidsboende

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut på Söderkulla korttidsboende arbetar du i en spännande och aktiv miljö med kunniga närvarande kollegor. Som sjukgymnast/fysioterapeut skapar du goda förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Detta innebär bland annat upprättande och genomförande av individuella rehabiliteringsplaner med träningsåtgärder, förskrivning av medicintekniska produkter, hantering av ortopedtekniska produkter samt deltagande vid vårdplaneringar. Du handleder övrig personal i ett rehabiliterande förhållningssätt samt jobbar aktivt med delegering av ortopedtekniska produkter.

Som sjukgymnast/fysioterapeut är du en del i ett team och samarbetar med arbetsterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rehabilitering inom ortopedi och neurologi. Som person är du positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar. Du är flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har god servicekänsla och kommunikationsförmåga samt är lyhörd för patienternas individuella behov. Du har datorvana och kan utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Line Ottosson
Telefon 076-6394547
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (3 dagar kvar)