Malmöborna behöver dig!

Malmöborna behöver dig!

Vi finns där för Malmöbor med funktionsnedsättning, dygnet runt och genom hela livet.

Arbetsuppgifter

Våra verksamheters övergripande mål är att ha brukarens behov i centrum. Din viktiga uppgift är att stödja, aktivera och handleda personer i deras vardag och därigenom skapa meningsfullhet och ge trygghet.

Du ser brukarnas specifika styrkor, intressen, behov och samt bidrar till utveckling av dessa.

Som stödassistent, eller vårdbiträde, är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-lagen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Lagen innefattar även att leva som alla andra med goda levnads villkor. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. Omvårdnadsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har en gymnasieutbildning, det är meriterande om den är inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan likvärdig utbildning. Du har intresse för/eller har erfarenhet av att arbeta med människor med fysisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Det som driver dig är att du vill vara med och göra skillnad och bidra till människors självständighet. Du har ett genuint intresse för människor och är mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS lagen. Du har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande och respekt är grundstenarna. Din vilja och drivkraft är att främja människors utveckling utifrån deras förutsättningar.

Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

För att vara aktuell för jobb hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden.

Om arbetsplatsen

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad.

Tillsammans gör vi det möjligt

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: överenskommelse med rullande schema, dag och kväll, eller natt
Antal tjänster: flera
Tillträde: Snarast

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.
Mer info
Kontaktperson Funktionsstödsförvaltningens HR-avdelning
Telefon 0732-092793
Område Malmö stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (7 dagar kvar)