Fritidsledare till Glasbruksskolan

Fritidsledare till Glasbruksskolan

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever på Glasbruksskolan? Vi söker nu en engagerad fritidsledare till åk 1.

Som fritidsledare bidrar du till det pedagogiska arbetet med syfte att utmana elevernas utveckling och lärande. Genom att samverka med lärare och elevassistent skapar ni de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och tro på sin egen förmåga.
På eftermiddagarna arbetar du på fritidshemmet. Där bidrar du till att erbjuda eleverna en meningsfull fritid och främjar allsidiga kontakter, social gemenskap samt stärker grupprelationer. Ditt arbete genomsyras av vår värdegrund och likabehandling.

Kvalifikationer

Du som söker har en fritidsledarutbildning på folkhögskolenivå eller annan utbildning med pedagogisk inriktning som bedöms lämplig. Har du tidigare arbetat som fritidsledare, särskilt i skola, är det meriterande.

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever på Glasbruksskolan?
Glasbruksskolan invigdes 2016 och är en F-6 skola som ligger i Limhamns Sjöstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet på fritids och samverka med klasslärare. Genom att samverka med varandra skapar vi de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och tro på sin egen förmåga.

På Glasbruksskolan vill vi:
  • Ge våra elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden.
  • Skapa förutsättningar för ett livslångt lärande i en kreativ och stimulerande miljö, som präglas av ömsesidig respekt.
  • Lära våra elever att ta ansvar och utvecklas i sitt lärande utifrån sina egna förutsättningar
Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Anna Lundius
Telefon 040-349280
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)