Förskollärare till Ellstorps OB förskola, Rönnens och Rönnbärets förskola

Förskollärare till Ellstorps OB förskola, Rönnens och Rönnbärets förskola

Om arbetsplatsen

Rönnen, Rönnbäret och Ellstorps förskolor ligger nära knutpunkten Värnhemstorget. Det innebär att vi har bra nära bussförbindelser både inom Malmö men också från storstadsområdet. Rönnen och Rönnbäret delar en stor gård som vi kontinuerligt använder för att möta naturen och närmiljön på många olika sätt. Ellstorp ligger i Ellstorpsparken med en egen gård men också hela parken som närmiljö. Vi arbetar över alla gränser i vårt område på många olika sätt för at vi ska få samsyn och för att säkerställa att vi bedriver en verksamhet av lika god kvalitet i hela området. Vi stöttar och hjälper varandra utifrån de behov som uppstår. Tillsammans är ett av grundfundamenten hos oss. Tillsammans kommer vi behöva tänka klokt, tänka nytt för få till innovation i hela området.

Området kommer nu att expandera. I och med denna förflyttning är vi nu i behov av att utöka vår personalstyrka i området Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av att arbeta på Rönnens förskola, Rönnbärets förskola och/eller Ellstorps OB förskola.

Vi följer våra barn genom deras förskoletid och vi arbetar åldershomogent så långt det är möjligt för att säkerställa bra pedagogiska lärmiljöer med val av material som hela tiden utmanar till utveckling och nya kompetenser - både hos barn och pedagoger.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Oavsett om du arbetar som förskollärare på Rönnen, Röpnnbäret eller Ellstorps OB förskola arbetar du dagtid under vardagar.

Vi arbetar för att skapa meningsfullhet och hög kvalitet för både barn och pedagoger. Detta görs genom att vi har höga förväntningar på oss själva och vår verksamhet där vi tillsammans arbetar för att organisera för lärande, lek och spänning.

Hos oss möts du av en engagerande miljö och arbetsplats där du är bärare av det pedagogiska innehållet med barnen och pedagogerna. För oss är det viktigt att vi utvecklas tillsammans och att vi har roligt på vår arbetsplats och vi hoppas att du vill bli en del av denna gemenskap!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Leken och att arbeta för tidig språkutveckling är alltid högt på vår agenda, så kunskaper i exempelvis TAKK är en merit.

Vi söker positiva, kompetenta och engagerade kollegor till vårt område som tycker om lite utmaningar, ser möjligheter och är lösningsfokuserade. Du har god ledarförmåga samt ser möjligheterna i kollektivt lärande tillsammans med olika professioner, personligheter och kompetenser. I samarbete med arbetslaget håller du fokus på framgångar och genom ditt kreativa förhållningssätt utmanar och utforskar du tillsamans med barn och pedagoger. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

Känner du dig nyfiken för att höra mer om vårt område och vårt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att söka till vårt team!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster:2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola Polismyndigheten (polisen.se)

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Susanne Berander
Telefon 0703-436126
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)